Стажантската ни програма ти дава възможност да станеш част от Търговския отдел на най-бързоразвиващата се българска компания в сферата на човешките ресурси. Печелим доверието на все повече национални и международни клиенти, като успешно им съдействаме с намирането на кадри във всички сектори на пазара, с помощта на над 60 специалиста по подбор.

Етапите, през които ще преминеш:

 

Ако виждаш себе си в тази роля, попълни формата за кандидатстване или изпрати своето CV на careers@easyconsultbg.com.

Ще се свържем само с одобрените кандидати в 3-дневен срок.


Полетата, маркирани с *, са задължителни за попълване.

Съгласен/на ли сте ние, Изи Консулт ЕООД, да запазим в нашата база данни предоставените от Вас лични данни /Първоначална информация при кандидатстване за позицията/ и да ги използваме за следната цел: да Ви предлагаме занапред нашите посреднически услуги във връзка с отворени други позиции при наши клиенти – Работодатели, ако преценим, че те са подходящи за Вас?

Повече информация може да намерите в Политиката, с която вече се запознахте по повод кандидатстването Ви за конкретната позиция.

Вие може да оттеглите Вашето съгласие по всяко време, например, с имейл до нас на dpo@easyconsultbg.com, без това да засяга законосъобразността на обработването преди оттеглянето му.

Съгласен съмНе съм съгласен